вівторок, 15 листопада 2011 р.

Нема ремонту міськради - нема бюджету?

Уже і перший сніг випав, а Збараж досі без бюджету. Не зовсім так, бюджет прийнятий, але чомусь не подається на виконання. Як би депутати не старилися, але комусь дуже не хочеться, щоб рішення міської ради приймали депутати, як це має бути законно, а щоб все рішалося одноосібно місцевим диктатором, який ніяк не хоче покинути крісло міського голови.

Проблема мабуть у тому, що депутати, ще в січні місяці, внесли певні зміни в бюджет, який пропонував міський голова. Зміни не значні, лише зняли 150 000 грн., які були передбачені на ремонт фасаду міськради і перекинули їх на благоустрій.

Якби там не було з бюджетом, але міська рада напередодні Дня міста таки оновилася. Цікаво, чи така мала бути омріяна мером реконструкція міськради на яку він передбачив 150 000 грн? 


Роботи виконані в кращих традиціях радянського союзу, ту частину, що видно проходячи повз раду оновили, про решту забули, там ж ніхто не дивиться і може не помітить.


Станом на 14.11.11, бюджет міста таки не виконується. Можливо міський голова, який вже поновлений на своїй посаді (хоча і не виконуючи повноваження міського голови йому ніхто не заважав утримувати печатку, видавати розпорядження, збирати нелегітимний виконком) хоче, щоб депутати приймали бюджет ще раз, в якому таки передбачено 150000грн. на таке от новолення будівлі?

Немає коментарів:

Дописати коментар