четвер, 7 квітня 2011 р.

Звернення депутатів Збаразької міської ради



Шановні виборці Збаража ! 
    31 жовтня 2010 року Ви вдруге обрали очільником міста Збаража Бочарова М.Г. Мабуть, вибір цей був зроблений Вами без детального аналізу його діянь за попередню каденцію.


Але такий аналіз був зроблений депутатами міської ради і як наслідок - 24 грудня 2010 року 2/3 депутатського складу висловили мерові недовіру. Міський голова одразу ж звернувся до суду. І суд у той же день !? ухвалив Ухвалу по забезпеченню позову про визнання рішення №36 від 24 грудня 2010 року «Про дострокове припинення повноважень міського голови м.Збаража Бочарова М.Г.» нечинним, зупинив дію даного рішення і забо­ронив вчиняти будь-які дії, щодо його офіційного оприлюднення. Дана Ухвала від 28 грудня 2010 року не вступила в законну силу, так як була оскаржена депутатами міської ради в Львівському апеляційному адміні­стративному суді.


І, ось 15 березня 2011 року Львівський апеляційний адміністративний суд задовільнив апеляційну скаргу депутатів Збаразької міської ради: скасував Ухвалу Збаразького районного суду від 28.12.2010року «Про забезпечення позову по справі за позовом Бочарова М.Г. до Збаразької міської ради про визнання рішення другої сесії Збаразької міської ради шостого скликання від 24.12.2010 року №36 нечинним» та постановив нову , якою Бочарову М.Г. в задоволенні позову відмовити . То ж чи чинний мер Збаража?


Де юре - ні, де-факто - він в черговий раз порушує Законодавство!!! А саме, не будучи мером - утримує печатку міської ради, скликає виконавчий комітет попереднього скликання. Правоохоронні органи бездіяльні щодо даної ситуації, не на стороні законів України. Хто ж розставить всі кіцеві крапки?


Немає коментарів:

Дописати коментар